FACEBOOK INSTAGRAM
FACEBOOK INSTAGRAM

Spintos kapsulė 3x3x3

2020-05-28

Paskelbę 30×30 iššūkį sulaukėme įvairiausių nuomonių ir komentarų. Tiesa, kad šis laikotarpis (karantinas) stipriai apriboja įvairaus garderobo poreikį, bet būtent dabar, kai skubėjimo šiek tiek mažiau labai geras laikas pamėginti „pasimatuoti” kaip mažesnis kiekis rūbų tinka jums ir jūsų spintai. Šiandien kartu su Donata Maldonyte norime jums papasakoti dar vieną būdą sukurti kapsulės spintą, pavadinome tai 3x3x3 kapsule. Planuojant savo spintos turinį, Donata pataria laikytis 3x3x3 taisyklės ir taip suformuoti savo bazinę kapsulę. Papasakosime apie ją plačiau.

Bazinė kapsulė

Savo bazinės kapsulės formavimą pradėkite nuo 3 kelnių, tada derinkite tris viršutinius drabužius – marškinius, palaidines. Tuomet seka švarkai arba megztiniai, taip pat trys.

Šios bazės esmė, kad visi devyni rūbai puikiai dera tarpusavyje, tai jūsų spintos pagrindas – rūbai, kurių visiškai pakaktų, jei ir neturėtumėte nieko papildomo. Sukūrę savo bazinę kapsulę galite ją papipildyti papildomais drabužiais ir aksesuarais, kurie bus jūsų įvaizdžio kūrėjai.

Visus bazinės kapsulės rūbus Donata rekomenduoja rinktis pagal savo poreikius ir gyvenimo būdą. Kaip pavyzdį pateikiame Donatos spintos bazinę kapsulę.

Kelnės

Svarbu rinktis kelnes pagal savo poreikius, kūno formas ir asmeninį stilių. Pajauskite kas jūs esate, kokie rūbai jums tinka ir patinka. Rūbo paskirtis saugoti nuo šalčio ir kurti savo įvaizdį. Išnaudokite tai. Jie renkatės naujas kelnes, rinkitės amžiną klasiką – kelnes, kuros tiks prie jūsų kūno formųir su kuriomis jausitės patogiai.

Palaidinės

Balti klasikiniai marškiniai. Jų modelį, medžiagą rinkitės labiausiai atitinkantį jūsų stilių ir gyvenimo būdą. Balti marškiniai yra labai įvairiai panaudojamas rūbas, tinkantis ir oficialiai progai ir kaip laisvalaikio rūbas.

Marškinėliai trumpomis rankovėmis. Gali būti įprasti trikotažiniai marškinėliai, palaidinė trumpomis rankovėmis ar pan.

Marškinėliai ilgomis rankovėmis. Kaip ir trumpomis rankovėmis, gali būti tokie, kurie idealiai atitiks jūsų poreikius.

Lauko rūbai

Lauko rūbai, be abejo priklauso nuo metų laiko už lanko. Dabar pavasaris, todėl laukui rinkitės:

Klasikinį švarką, kuris kaip ir klasikinio modelio kelnės ir balti marškiniai yra pakankamai universalus ir tiks, jei reikės apsirengti oficialiau. Tokį švarką rinkitės pagal savo stilių ir labiausiai tinkantį jūsų figūrai. Jei nežinote koks būtų geriausias, Donata pataria turėti tiesiog juodą, geros konstrukcijos klasikinį švarką.

Laisvo stiliaus švarką, jei švarko nenorite, rinkitės storesnį megztinį arba džinsinį ar odinį švarką. Čia svarbiausias patogumas ir jaukumas jums.

Striukę turėkite šaltiems, lietingiems orams, ilgiems pasivaikščiojimams. Jei pasirinksite oversized, po ja galėsite sluoksniuoti daugiau rūbų.

Papildomi rūbai

Kai sukūrėte savo rūbų kapsulės pagrindą ir turite devynis pagrindinius drabužius, prasideda smagioji dalis – papildomų rūbų pasirinkimas. Savo kapsulę galite papildyti suknele, puošnia palaidine, sijonu, megztiniu ir bet kuo, kas būtų ne tik bazinis rūbas, bet ir jūsų stiliaus išraiška.

Kad ir kaip nuspręstumėte – pertvarkyti savo rūbų spintą ir susikurti kapsulę ar ne. Svarbiausia, ko siekiame šiais straipsniais ir patarimais, tai parodyti jums, kad tokie kiekiai rūbų, kokie šiuo metu yra mūsų spintose yra nereikalingi, o dar vienas naujas rūbas tikrai neu-tikrina, kad dabar jau turime ką rengtis.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *